Nyheter

Empartiet delade ut munskydd

Nyheter På annandagen delade Empartiet ut munskydd till allmänheten i Skillingaryd och Vaggeryd.

– Intresset var stort för att få ett munskydd och många var positiva till vårt initiativ, berättar Klas Gustavsson i Empartiet.

– Vi tackar för det trevliga bemötandet och önskar alla en god fortsättning.

  [1/3]

  [2/3]

  [3/3]

Taggar

Dela


12 reaktioner på Empartiet delade ut munskydd

Om alla har påpekade på Empartiet vill jag bara säga visst tycker jag, att vill man förmedla användning av munskydd så ska man själv bära. Men från andra partier som vill visa sig ordentliga så har ingen sett er ute med munskydd eller handsprit. Och gnälla på gemene man. Men om ni vill vara bättre än Empartiet så kom till våra affärer och serveringar med munskydd och dela ut. Om ej sluta att gnälla.

Ja Roger nu är jag inte som du politiker utan har skrivit detta som privatperson. Visst jag är medlem i detta parti och tyckte jag kunde hjälpa till då jag blev tillfrågad. Utdelningen var inte kanske medicinskt riktigt utförd men det var ämnat som en liten påminnelse om att vara rädda om varandra. Vi har samma politiska grundfärg du och jag och kan säkert vara överens i många frågor. Orsaken till att jag bemötte ditt första inlägg var att jag tycker både ditt parti och femklövern oftast kritiserar det som kommer från de lite mindre partierna. Kom ihåg att detta är jag som privatperson. Hur de två folkvalda vi har tänker i frågan det får du faktiskt fråga dem om.

Precis som du Mats skrev jag det som privatperson. Om jag skrivit det som ett politiskt inlägg så hade jag satt (S) efter namnet.

Med tanke på hur spridningen ser ut i Sverige är det lika bra att testa med munskydd. Vi svenskar är så stolta, men det kanske är dags att vara mindre stolt och mer smart.

Märkligt bara att ingen av de tre herrarna bar munskydd själva om det nu är viktigt med munskydd.

Ja och en hade vanliga skinnhandskar och den andra tveksamt om han hade några alls.
Det var inte så smart.

Munskydd rekommenderas att huvudsakligen bäras i folksamlingar. Märkligt att det bara skall gnällas, dela ut själv då.

Orsaken till att vi inte använde munskydden var att vi befann oss utomhus. Som Socialdemokrat måste du väl hitta något att klaga på eftersom det inte var ditt parti som bjöd medborgare på munskydden
Mats Elmgren

Tycker inte detta hade något med partipolitik att göra. Verkar som jag trampade på en öm tå.
Tyckte bara att det inte gick ihop med den ”signalpolitik” ni pratade om.
Men om ni nu blev kränkta av mitt inlägg så ber jag om ursäkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *