Nyheter

Ewa Magnusson debatterar

Nyheter Ewa Magnusson (L) debatterar.

Ewa Magnusson (L). Arkivbild

Vi liberaler tror på frihet; din och min frihet att styra över vårt eget liv så länge vi inte inkräktar på någon annans fri- och rättigheter.

I liberalernas samhälle känner du dig trygg. Inte bara för att våra lokalpoliser rör sig i vårt samhälle regelbundet eller för att grannsamverkan fungerar; utan för att dina barn eller barnbarn får gå i en ändamålsenlig förskola och skola, med en elevhälsa som får förutsättningar att hjälpa de barn som behöver och där lärarna gör det de är allra bäst på: undervisar.

Du är känner dig också trygg i att du eller din närstående får hjälp enligt LSS eller socialtjänstlagen om livet kör ihop sig. Om en närstående eller du själv skulle ha behov av en plats på korttidsboende, trygghetsboende eller särskilt boende så känner du dig trygg i att det blir så.

I liberalernas samhälle är du trygg för att det finns någonstans för dig att bo i varje skede av livet och du har en eller flera aktivitet som passar på fritiden. Där finns ett rikt och bärande föreningsliv och ett varierat kultur-och fritidsutbud med ändamålsenlig och högkvalitativ ungdomsverksamhet för varje människas trygghet och välmående.
I liberalernas samhälle är du fri att älska den du vill och där är varje människa lika mkt värd. PÅ RIKTIGT!

I vårt samhälle är du viktig för att du är du! Du gör skillnad!

Med vänlig hälsning,
Ewa Magnusson
Liberalerna

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *