Nyheter

Familjefest med gäster i alla åldrar

Nyheter Socialdemokraterna i Vaggeryd kommun har haft julfest med gäster mellan 7 – 84 år.

Privatbild

När vi beslöt att återuppta traditionen med julfest på fredag före lucia så såg tillvaron väldigt ljus ut. Sedan har de kommit en ny våg av coronapandemin och nygamla försiktighetsåtgärder kommer åter. Alla hade sett fram emot att få träffas och bidrog till att göra en trygg och smittsäker miljö och lite till att mötas på. Stämning på topp, glada skratt, humor. Quiz frågesport med kommunens egen Tommy Wallin. Knepig allmänbildning men intressant. Smakrik god julbuffé catering från fantastiska köket på Mejeriet som drivs i kommunens egen regi. Känns bra att få göra beställningar som gynnar oss själva, dvs kommunens kassa. Till kaffet blev det lotteri med hjälp av nästa SSU-generation som suveränt höll i lotteridragning och vinstkollen.                                                                                                                     

– Det här var ett jättefint arrangemang, sa en deltagare vars yrke är servitris. Då kände vi stolthet över att vi lyckats med mixen folkhälsomyndighetens rekommendationer och bra program, säger Inger Strandlund, ur festkommittén. 

Övriga som deltog i förberedelserna var Tuula Ingner, Gina Ryman och Inger Fröding. Vi hoppas att vi även i fortsättningen kan hålla avstånd, stanna hemma vid symtom, Och ses när restriktionerna har lättat.

Källa: Socialdemokraterna

Privatbild: Bord nummer tre vann frågesporten

Taggar

Dela


2 reaktioner på Familjefest med gäster i alla åldrar

Det ser väldigt säkert ut. Avstånd mellan borden. Max fyra sittande vid varje bord. Ännu fler åtgärder finns i texten. Tidigare hantering som alla lärde sig i våras återupplivad. Verkar riktigt tryggt och roligt med julfest. Inte förbjudet att ha trevligt bara man följer reglerna som gäller just den dagen. God jul!

Det där tycker jag inte ser särskilt smittsäkert ut – men det är väl något jag förbiser……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *