Nyheter

Färgsprakande utställning hos Skivaryd

Nyheter Barn från Diamantens storfritids på Sörgårdsskolan visade sina fantastiska konstverk hos Skivaryd, och under lördagen var det vernissage.

Lejla Cirkic jämte en av sina två konstverk som fanns att se hos Skivaryd i Skillingaryd under lördagen. Med sig hade hon lillasyster Emina Cirkic.

Påsktema var det på bilderna som var gjorda i många olika tekniker. Vattenfärg, kritor, färgpennor och collage, ja variationen var stor. Man blev verkligen glad av att se alla fina färgglada konstverk där kreativiteten varit stor. Kaffe och kakor stod framdukat så efter en titt på alla konstverk kunde man sätta sig ner och ta en fika.

– Jag blir förvånad över kreativiteten faktiskt. Jättefina bilder med massor av färg. Det är elever mellan åtta och elva år har gjort de fina tavlorna. Tanken är att detta ska bli en tradition och vi ska göra det till jul igen och då blir det jultema i stället. Då blir det ett annat fritids som kan få ställa ut, berättar Jan Aronsson från Skivaryd.

Många av eleverna som hade med sina tavlor i dagens utställning kom tillsammans med sina familjer och tittade. En av konstnärerna, Lejla Cirkic hade med sig mamma, pappa och lillasyster och tittade på utställningen. Lejla hade två fina konstverk med på utställningen. 

Riktigt roligt att se skaparglädjen hos alla unga utställare och jag ser fram emot nästa utställning framåt jul.

Underbar påskbild med finurlig komposition.  [1/8]

Fika fanns för de som var sugna.  [2/8]

Glad Påsk!  [3/8]

  [4/8]

Några av konstnärerna var och tittade.  [5/8]

Fikapaus.  [6/8]

Vandrande kycklingar. Undrar vart de är på väg?  [7/8]

  [8/8]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *