Nyheter

Farmen kommer tillbaka i sommar

Nyheter Produktionsbolaget har sökt tidsbegränsat bygglov för uppställning av boendemoduler på Slätten

Arkivbild från inspelningarna under sommaren 2018

I vår kommer produktionsbolaget för tv-serien Farmen tillbaka till bygden. Produktionsbolaget har lämnat in en ansökan om tidsbegränsat bygglov för uppförande av boendemoduler på Slätten i Skillingaryd.

Miljö- och byggnämnden beslutade vid senaste sammanträdet att bevilja tidsbegränsat bygglov. 

– Det börjar dock blir trångt med parkeringar med tanke på den nya vägen in till vårdcentralen. Parkeringsfrågor ligger inte på vårt bord, men vi upplyser om det. Vi lämnar ett tidsbegränsat bygglov till modulerna. Produktionsbolaget hade sökt från den 1 maj egentligen men eftersom det är Skillingaryds marknad första lördagen i maj bestämde vi att bygglovet får gälla från måndagen den 8 maj, säger Magnus Dauhn (S) ordförande i miljö-  och byggnämnden. 

Det tidsbegränsade bygglovet gäller från den 8 maj till 3 september. I handlingarna finns också att läsa att tillfarten in till FTI:s anläggning (insamling av papper med mera) kan påverkas om tv-produktionsbolaget parkerar sina bilar på grusytan som blir kvar mellan uppställningsytan och modulerna, denna yta får inte användas som parkeringsplats. 

Farmen spelas in på gården Norra Brandstorp och tv-produktionen bor på Slätten i Skillingaryd. Arkivbild Marina Ojala

Taggar

Dela


Läs mer

Tv-produktionens boende på plats

9 reaktioner på Farmen kommer tillbaka i sommar

Jag tycker om att se både Farmen och Robinson, men Farmen är favoriten. Jag tyckte att det var kul med lite nya regler i år. Det piggade upp. Det är bra med blandade åldrar på deltagarna, och olika personligheter. Från mig får ni tummen upp!

Tillåt inte mobbning. Och är det så att någon gör det ska den personen lämna Farmen med en gång. Som det har varit i detta Farmen som sänts nu har varit hemskt att en person har kunnat burit sig hemsk åt mot sina medspelare. Och mer om hur det skötes vad ni säger för hundra år som det inte har gjort nu. Och mer om att ta hand om djuren.

Skillingaryds marknad kan man flytta till centrum
Istället så gynna det butikerna oxå!

Har blivit mycket dåligt. Bättre förr. Bästa Farmen 2015 sedan bara gått utför.

Önskar att man levde så nu, som man lever i Farmen! Tänk att slippa datavärlden! Farmen är ett mycket bra program 🙂

Det finns två alternativ: byt kanal eller stäng av teven. Även inte kommentera ett program om du inte gillar eller inte tittar på. Det där är som om jag skulle klaga på Melodifestivalen med alla deltävlingar och semifinal innan den stora finalen. Det är ett skitprogram med bara dåliga låtar, det är musiken som gäller och inte texterna på 3 minuter, det kan vara 100 ord text. Det räcker som vissa vinnare på 90 talet, det var inte många textrader men det räcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *