Nyheter

Farmen packar ihop

Farmen packar ihop

Nyheter   Ett samhälle i samhället är under avveckling.

Det är tv-serien Farmens produktionsteam som just nu packar ihop de sista delarna från sitt boende i Skillingaryd. Det är barackerna, med 26 bostäder som i dag töms på de sista kvarvarande sakerna. Sammanlagt är det 65 personer som bott i barackerna sedan den första juli. Halva styrkan har arbetat med produktionen i en vecka, sedan har de varit lediga och avlösts av andra halvan av teamet. Så de som har arbetat med Farmen har arbetat vart annan vecka hela sommaren. Projektledaren för Farmen, Jennie Nyman berättar att manskapet har stortrivts i Skillingaryd.
– De flesta har varit här tre somrar på raken nu.
– Vi är supernöjda med boendet här, berättar hon. Under sin vistelse i Skillingaryd har produktionsteamet lärt känna många boende på orten.
– Vi har fått mycket hjälp av de som bor här.
– Folk har kommit för att hjälpa till med allt från gamla saker till att vilja hjälpa till med djuren, berättar Nyman. Hon tror och hoppas att Farmen även nästa år kommer tillbaka till Skillingaryd. Däremot så hoppas hon på att produktionsteamet kan hitta en annan gård som lämpar sig för inspelningen.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *