Nyheter

Fenix återgår till normal undervisning

Nyheter Huvudmannen har beslutat om att återgå till närundervisning på heltid för samtliga elever på gymnasiet från och med måndag

Arkivbild

Beslutet är grundat på en kraftigt minskad smittspridning på gymnasiet de senaste veckorna samt att det inte längre råder några nationella restriktioner om distansundervisning på gymnasiet.

Skolan kommer att fortsätta insatta åtgärder för att minimera risken för smittspridning. Om smitta skulle uppstå i en klass, sätts distansundervisning in som en kortvarig åtgärd i den aktuella klassen. Beslut om detta tas i samråd med smittskyddet.

Vi vill påminna om Folkhälsomyndighetens råd om att hålla avstånd, tvätta händerna ofta och att stanna hemma vid symptom.

Källa: Pressmeddelande från skolledningen vid Fenix

Taggar

Dela


1 reaktion på Fenix återgår till normal undervisning

Känns extremt ogenomtänkt att återgå till närundervisning med cirka fem veckor kvar på läsåret. Känns väldigt märkligt att man vill riskera att man får kluster som kan leda till att elever och personalen riskerar att bli smittade på grund av att det.
Det koemmr inte gå att hålla avstånd till varandra. Vad jag vet så ligger Vaggeryd fortfarande på en väldigt hög nivå jämfört med grannkommunerna. Ha år tre inne och låt ettor och tvåor alternera fram till sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *