Nyheter

Fibern ligger nere på landsbygden

Nyheter Idag har fiberleverantören IP Only nätverksbekymmer på landsbygden

Arkivbild

Strax innan lunchtid försvann fiberanslutningen på landsbygden i kommunen. Hos leverantörens hemsida rapporteras det om tekniska bekymmer.

Klockan 13.22 hittades fel vid anslutningen och tekniker jobbar med att åtgärda problemet.

Uppdaterad; Vid 17.30-tiden skall felet vara åtgärdat.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Fibern ligger nere på landsbygden

Det har fungerat klockrent med fibern i 1,5 år sedan de kopplade in det här så några timmar utan internet är helt okej faktiskt. Har ju toppentäckning på mobilen här med så allt är bra, Däremot kan jag ju inte säga att de kunde sitt jobb hos min bredbandsleverantör men ringde en i föreningen i stället och han kollade upp vad felet vad. så det löste sig ju. 😁😁😁

Ja jag blev blåst av Telia med ett erbjudande om fast mobilt internet där det utlovades 30-300 megabit och ett snitt på 100 megabit. Jag har 5-7 i nedled och ända ned till 0.32 megabit i upplevd. Till ett saftigt pris och tyvärr 12 månaders bindningstid.
Mitt helt bärbara Hallonmodem ger 7 megabit både upp ned led.

Kan du bevisa att du inte får den hastighet du betalar för är det bara att reklamera tjänsten. Spelar ingen roll om du bundit dig i tolv månader när de inte levererar enligt avtal. Har själv Telia och är nöjd.

Jag kontaktade Telia eftersom både telefonen och IT-anslutningen kommer från dem. De gav besked om att det var ett tekniskt problem som förväntades vara avhjälpt till klockan 18. Visst var det bra att Telia kunde informera, men i många avseenden saknar jag definitivt gamla Televerket och ogillar starkt uppsplittringen på mängder av bolag. Paradexempel på hur illa det har gått är tåg- och apoteksverksamherna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *