Nyheter

Finns det en lokal pizzaservering i Hagshult?

Nyheter Ja, en gång om året ordnas det en pizzakväll i Hagshults missionshus.

Arkivfoto; Pizzakväll anordnades i Hagshult

Det är familjerna Albertsson, Carlzon och Harrysson som ordnat med detta för andra året i rad. Platserna till pizzakvällen kan man köpa på en missionskväll som ordnas under hösten och intäkterna går till församlingens missionsåtagande. Ett sextiotal personer, både vuxna och barn, var pizzasugna och lät sig väl smaka av de hembakade pizzorna. Det fanns tre olika sorters pizzor att välja på, alla namngivna efter lokala fastigheter.

Kvällen innehöll också sång av Frida Källner och en variant på det populära Tv-programmet ”På spåret”. Det var Josef Andersson som hade knåpat ihop kluriga ledtrådar till frågan: ”Vart är vi på väg”? Första resan gick till Berlin och den andra resan ledde fram till Rio de Janeiro. De två andra resorna var inom Norden, en till Köpenhamn och den sista till Karlstad. Övriga frågor på resmålen gavs också. När öppnade Tivoli i Köpenhamn? Hur många sporter ingår i sommar-OS? Vilka kaffesorter fick man smaka på?

Kvällen bjöd också på kaffe och glassdessert med olika tillbehör. Josef Andersson höll en avslutande andakt och sången ”Bred dina vida vingar” sjöngs gemensamt.

Mätta och belåtna tackade gästerna för sig och ser fram emot fler pizzakvällar.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *