Nyheter

Fler bilder i sommartävlingen: 7–12

Nyheter I årets sommartävling 2019 presenterar vi bilderna 7–12. Bilderna denna gång är tagna av Karl-Mats Bodestad, Anja Olofsson, Carl Pehrsson och Annelie Sandberg.

12. Dörrar på rad, i Genevad. En av alla Storckens butiker, fanns här för ganska många år sedan. Nu är det annan verksamhet i lokalerna. Foto :Annelie Sandberg, Skillingaryd  [1/12]

11. Nordhavn, en plats i norra Köpenhamn med nya bostäder med mera. Köpenhamn är en stad jag besöker ofta och gärna. Foto: Carl Pehrsson, Jönköping  [2/12]

10. Dörr. Foto: Anja Olofsson, Fryebo, Skillingaryd  [3/12]

9. Fantastisk dörr till ett magasin i Nydala. Foto: Karl-Mats Bodestad, Värnamo  [4/12]

8. Dörr på Jönköpingsvägen, Värnamo. Här hade Hörle Bruk en dieselgenerator som skulle förse Värnamo med el i den händelse kraftverket i Karlsfors inte fungerade. Foto: Karl-Mats Bodestad, Värnamo  [5/12]

7. Rolig varningsskylt mellan Fryele och Hemmershult. Foto: Karl-Mats Bodestad, Värnamo  [6/12]

6 Skylten sett ur grodperspektiv från "serpentinvägen" ner mot järnvägen i Mossle. Foto: Arne Andersson, Värnamo  [7/12]

5 I en gränd i Pisa i Italien. Foto: Helene Martinsson, Värnamo  [8/12]

4 De kända husen i Italiens pärla Riomaggiore. Foto: Helene Martinsson, Värnamo  [9/12]

3 En dörr i en gränd i Pisa i Italien. Foto: Fredrick Martinsson  [10/12]

2 Dörr. Foto: Eva-Carin Magnusson Vaggeryd  [11/12]

1 Dörr. Foto: Eva-Carin Magnusson Vaggeryd  [12/12]

Vi välkomnar till vår tävling där det gäller att skicka bilder till oss.

Vi lottar i september ut lite priser där vinsterna består av presentkort på ICA Nära Lagahallen och Hemköp i Skillingaryd samt City Gross i Värnamo. Det är alltså ingen bedömning utan alla vinster lottas ut. Det är ett förstapris om 2 500 kronor och 10 priser á 500 kronor. Totalt blir det 11 vinster.

Det gäller att skicka in en eller flera bilder som du tagit efter 1 juni 2019.

Nytt för i år är att vi har särskilt tema:

ytterdörrar eller vägskyltar

Det kan vara en bild som på ett eller annat sätt är betydelsefull för dig och som du tror kan locka andras intresse.  Det finns inga begränsningar mer än att du ska ha tagit den själv och det får inte vara några reklambudskap..

Gå gärna ett stycke ifrån motivet så att vi kan beskära bilden till lämplig storlek.

Skriv ditt namn och orten där du bor. Du får gärna också skriva var bilden är tagen och om du så vill ge ytterligare information.

Vi lovar att publicera de flesta bilderna på i våra tidningar https://skillingaryd.nu och https://värnamo.nu. Det kan ta några dagar/någon vecka innan inskickade bilder publiceras.

• Skicka dina bilder till oss (högst 4 bilder/deltagare). Vi förbehåller oss rätten att använda bilderna som arkivbilder för publicering i olika sammanhang men endast i våra webbtidningar. Bilder kan skickas in till och med 20 augusti 2019.

Bilder skickas till: bild@vmo.nu eller bild@skillingaryd.nu

Lycka till!

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *