Nyheter

Företag bygger i Götafors

Nyheter Vaggeryd Logistik Park har tecknat bolagets första två avsiktsförklaringar om att uppföra lager- och logistikbyggnader om cirka 6 000 kvadratmeter på Götafors industriområde med planerad inflyttning i november 2021.

Industriområdet invid motorvägen. Arkivbild

Den 15 december 2020 tillträdde Odd Molly International AB med Vaggeryd Logistik Park ett större mark- och utvecklingsområde beläget utmed E4.
– Intresset från olika aktörer som önskar etablera sig på området är stort. Bedömt hyresvärde uppgår till drygt 4,1 miljoner kronor, med en genomsnittlig hyrestid om cirka nio år, säger Odd Mollys styrelseordförande Patrik Tillman,

Totalt omfattar fastighetsbeståndet en markareal om 380 000 kvadratmeter, varav existerande uthyrd lager- och logistikbyggnadsyta uppgår till 26 700 kvadratmeter samt för närvarande uthyrd utomhusmark om 89 000 kvadratmeter.

Det uppskattas att det på området successivt kommer finnas möjlighet att uppföra mellan 120 000–160 000 kvadratmeter moderna logistikbyggnader

Taggar

Dela


2 reaktioner på Företag bygger i Götafors

Javisst Daniel är det kul men inte att det är det bolaget som köper med pengar från en utökad aktiestocken som ännu inte finns. Googla på allt om Odd Molly och du finner en inte allt för rolig information. En produktionsutveckling från 2003 med vykort till dyra damklänningar och senaste två åren till fastighetsbolag. Aktiespararna sänder varningssignaler och man får ju hoppas att vår kommunen inte på något sätt är eller blir inblandad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *