Nyheter

Församlingshelg hos Betel

Nyheter I helgen samlades cirka 90 medlemmar från Betelförsamlingen i Vaggeryd på Flahults ungdomsgård för en helg med trevlig samvaro.

Avkoppling  [1/11]

Fina stugor att bo i  [2/11]

Föredrag av Britta Bolmenäs  [3/11]

Husvagnar framför lägerkyrkan  [4/11]

Kökspersonal  [5/11]

Lägerbål  [6/11]

Lekar vid lägerbålet  [7/11]

Lördag eftermiddag  [8/11]

Lovsångsgudstjänst på lördagskvällen  [9/11]

Samling till föredrag  [10/11]

Skönt i solenn  [11/11]

Gården är  ett ställe där de flesta tidigare någon gång varit på UV-läger, tonårsläger, musikläger eller bibelskola. Det var en blandning av pensionärer, medelålders och barnfamiljer som samlades på lördagen efter klockan 9. Några övernattade i de fina stugorna, andra bodde i egen husvagn medan några övernattade hemma i Vaggeryd och återkom på söndagsmorgonen. Vädret var bra, inget regn på hela helgen vilket gjorde att en del utomhusaktiviteter kunde anordnas.

På lördagen gästade Britta Bolmenäs, pastor i Missionskyrkan i Värnamo, och höll ett uppskattat föredrag på förmiddagen. En hel del barn var med, därför hade  Marie och Samuel Drewitz, Norrahammar, anlitats för att ha aktiviteter för barnen under tiden de vuxna var på annat håll. Eftermiddagen ägnades år tipspromenad och lägerbål med lekar. Däremellan fanns det gott om tid att helt enkelt prata med varandra.  Kvällen avslutades med lovsångsgudstjänst i kyrkan. Även söndag förmiddag var det gudstjänst då församlingens pastor Jakob Fhager Bjärkhed predikade och Betel Gospel sjöng. Mötesledare var Annemaj Fransson.

Några församlingsmedlemmar hade stått för planeringen för helgen. Många praktiska saker måste fungera, till exempel inköp, matlagning, diskning och städning. Eftersom församlingen är indelad i flera servicegrupper fördelades sådana uppgifter på dessa.

När hemfärden ägde rum vid tolvtiden på söndagen var alla överens om att de varit med om en lyckad helg med god gemenskap.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *