Nyheter

Förslaget: ”Finsk bastu” önskas vid Hjortsjön

Nyheter Ett Vaggerydsförslag har inkommit till kommunfullmäktige gällande ett kallbadhus i anslutning till Hjortsjön… 

En brygga vid Hjortsjön. Foto: Martina Ojala

Kommunfullmäktiges ledamöter godkände förslaget från kommuninvånaren och det lämnades över till kommunstyrelsen för beredning. 

Förslaget i sin helhet: ”Jag önskar att det byggs ett kallbadhus i anslutning till Hjortsjön. I samman upplägg som i Norrahammars finska bastu. En bastu skulle göra Vaggeryd mer attraktivt både för lokalbefolkningen och närliggande kommuner. Bastu är nyttigt för både själen och hälsan. Med en sådant initiativ från kommunen så skulle standarden på livstillvaron höjas i denna vackra miljö. Det berikar det lokala näringslivet när det kommer folk från angränsande kommuner. Det skulle få mer lokala människor att träffas. Nya kontakter kan skapas både på allmänna och även för det lokala näringslivet. Kallbadhuset kan hyras ut till företag, föreningar och även privatpersoner”.

Taggar

Dela


10 reaktioner på Förslaget: ”Finsk bastu” önskas vid Hjortsjön

Marin och GE. Jag lovar er att om det byggs så ska jag bjuda er båda på en gratis bastu och ett bad i isvaken. Så kommer ni nog att ändra er.

Detta trodde jag inte skulle tas på allvar. Mitt förslag om detta blir verklighet är att det byggs i anslutning Hjortsjöbadet/campingen för då finns det redan gott om parkeringsmöjligheter redan på plats. Och avlopp och el finns redan i närheten.

Ge
Inte helt enkelt att själv söka lov och bygga på någon annans mark.

Kommunen kunde bygga på campingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *