Nyheter

Mordförsöket i Gislaved: ”Tittar alltid på samband”

Nyheter Polisen fick i går kväll vid 22-tiden in samtal från en mindre ort i Gislaveds kommun att höga smällar hade hörts. Två män anhölls under natten misstänkta för försök till mord. I lördags inträffade en snarlik händelse i Värnamo. – Vi vill ha vittnesuppgifter, säger polisens presstaleskvinna Åsa Willsund.

Åsa Willsund. Pressbild

Två män i 25-årsåldern har anhållits skäligen misstänkta för försök till mord i Gislaveds kommun i natt. Det är den lägre misstankegraden. Ingen skadad person har påträffats efter den misstänkta skottlossningen.

En snarlik händelse inträffade i lördags i Värnamo. Även där var det en misstänkt skottlossning, men ingen målsägande. Med tanke på att Gislaveds och Värnamos kommuner gränsar till varandra så blir frågan om en eventuell koppling mellan händelserna finns.
– Det är svårt att säga. Vi tittar alltid på samband och kopplingar gällande misstänkta skottlossningar, säger polisens presstalesperson Åsa Willsund.

Åsa Willsund berättar att man nu vill ha in iakttagelser.
– Vi vet väldigt lite än så länge. Vi vill ha vittnesuppgifter eller information om någon sett eller hört något och har information att lämna.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *