Nyheter

Fortkörning i Vaggeryd

Nyheter I förmiddags stoppades en bilist på Jönköpingsvägen i Vaggeryd. Personen hade kört i 41 kilometer i timmen på en sträcka där det är 30 kilometer som gäller. Det kostade chauffören 2 400 kronor i böter.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Fortkörning i Vaggeryd

Varför står aldrig polisen vid Åvikens förskola?
Södra Parkvägen är troligtvis kommunens mest trafikerade gata. Här är det högst 20 procent som håller 30. Trafikhinder i någon form skulle enkelt lösa problemet. Men enligt kommunen kan inte regnvattnet rinna undan om man har sådana. Det är bättre att något barn blir ihjälkört. Det är bara en tidsfråga innan det händer. Hur tänker ni som inte respekterar hastigheten förbi förskolan?

Jag tror jag mötte denna bil vid förskolan vid 30-sträckan. Skönt om det var denne som åkte fast för polisen. För när jag mötte honom så höll han mer än 30.

Bevisligen är det så om han klockades på 41 kilometer i timmen. Men det är väl säkert 75 procent som inte håller hastigheten där så det är inte alls troligt att det är just den bilen du mötte!

De borde stå där på morgonen när alla stressade föräldrar skenar på för att hinna lämna barnen innan jobbet. Med tanke på att barnen bara vrider rätt över vägen eller i bästa fall vid gångpassagerna, ren tur att inga olyckor inträffat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *