Nyheter

Fortsatt förnyelse av Vaggeryds centrum

Nyheter Arbetet med centrum i Vaggeryd fortskrider

Minirondell byggs

Vi rapporterade i förra veckan om att en blomsteruppsättning i korsningen Viktoriagatan och Järnvägsgatan vållat diskussioner. Många tyckte att det var ett fint inslag i samhällsbilden, medan en del tyckte att det blev oklart hur man skulle köra i korsningen.

Nu är blomsteruppsättningen borta och man bygger en minirondell som undanröjer minsta tvivel om färdväg. Dessutom kommer den, i alla fall, inledningsvis innebära fri sikt.

Arbetet med torget i Vaggeryd är i princip klart, men ska slutföras inom kort.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Fortsatt förnyelse av Vaggeryds centrum

Haha ja jösses! Har aldrig varit mer förvirrat utanför butiksfönstret! Lastbilschaffisarna är vansinniga! Gemene man kör varannan som i en rondel och varannan som i en korsning. Verkligen glasklart!

Hallåj! Den som designade en ”RONDELL” i Vaggeryds Centrum måste varit HELT ovetande om att vi levererar paket till butikerna som Selma, People, Cityskor, Aoptik mm.. OCH VI KÖR MED EN STOR VANLIG LASTBIL ! Men de ska alltid försämras för logistiken, titta bara utanför ICA får ni se… står ute på vägen o blockerar mm… så snälla kommunpolitiker om ni läser detta.. försök o fatta att LOGISTIKEN behöver framhävas här! Och Ta bort den där förbannade parkeringsvakten som bara förstör för oss som MÅSTE leverera !! Annars får ni fixa ett logistikcenter !!

Jag tycker att det är bra med ett litet ”farthinder” för folk kör som galningar framme i centrum. Dessutom är det fint. Men jag fattar faktiskt inte heller hur det är tänkt att man ska köra men det kanske klarnar om det kommer upp skyltar.

Är det en rondell eller utsmyckning ?.
Gäller lite olika trafikregler beroende på
vad det är.
kan tekniska kontoret klargöra
vad som gäller?.

Körde där idag. Mycket oklart hur man skulle köra,detsamma för en annan bilist jag såg stunden innan. Varför krångla till det? Fungerade väl bra som det har varit tidigare, skillnaden är att detta kostar en slant!

Inte en rondell? Då kommer nog inte alla fordon runt. Hoppas ni menar en utsmyckning som man kör förbi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *