Nyheter

Förverkliga ett trygghetsboende i Hok

Nyheter Att ha boendeformer som passar alla är avgörande för en kommuns framtid. Gert Jonsson (M) debatterar trygghetsboende.

Slätten i Skillingaryd är ett trygghetsboende. Nu funderas det på ett likadant i Hok

Den gångna mandatperioden har vi flyttat fram positionerna ytterligare. Nya planer och nya bostäder kommer fram i en takt som inte funnits tidigare. Att bo, leva och verka i hela vår fantastiska kommun ligger högst på dagordningen.

Vaggeryds Kommun ligger också mycket väl till i tillgång på trygghetsboenden när byggnation av Tor i Vaggeryd och Mejeriet i Skillingaryd blir färdigställt. Vi har nog mest trygghetsboende per invånare i hela länet. 

För att inte nu tappa fart så är det avgörande  att gå vidare med utvecklingen utanför de två tätorterna. Därför måste ett trygghetsboende i Hok vara nästa projekt som får fart och förverkligas. Lämpliga tomter finns, exploatörer finns också och givetvis finns det äldre som vill flytta ifrån en kanske lite för stor och svårskött villa i Hok till ett mera bekvämt boende utan att lämna sköna Hok. Villorna som blir lediga i Hok gör att yngre barnfamiljer kan flytta in och på så vis får vi en positiv flyttkedja.

I valtider är det ibland lätt att lova allt till alla och jag har varit väldigt försiktig i att utge mer löften än fortsatt friskt och hårt jobb för hela vår fina kommuns bästa. Det är mitt vallöfte och jag ger ett konkret tydligt exempel i ett trygghetsboende i Hok som jag tänker göra allt jag kan och förmår för att kunna förverkliga.

Gert Jonsson
Moderat kandidat till kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun

Taggar

Dela


3 reaktioner på Förverkliga ett trygghetsboende i Hok

Även vi Socialdemokrater är positiva till detta vilket vi också tog upp på pensionärsdebatten såväl i år som förra året.

Tack Gert för Du nappar på mitt förslag om ett anpassat trygghetsboende i Hok.
Detta förslag lämnade jag på pensionärsorganisationernas valdebatt den 16 augusti.
Stig-Göran Hultsbo Mp
Ordförande i VSBo

Bra Gert

Har väntat på att något skulle komma ut ur mötet med de boende i Hok
Liberalerna stödjer dig fullt ut i detta.

Liberalerna Vaggeryd
Ken Frick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *