Nyheter

Frälsningsarmén bygger om

Nyheter 36 år sedan sist, så nu var det dags. Renovering av Frälsningsarmén i Skillingaryd.

"Fika på Frälsis" lockar många.

1982 renoverades det senast i Frälsningsarméns hus i Skillingaryd. Sedan i påskhelgen är det full aktivitet innanför väggarna och Skillingaryd.nu har fått en smygtitt innanför dörrarna till den nya köksdelen och det kommer att bli mycket bra.

– Nu var det dags, tyckte vi. Vi kommer att få nytt kök som är dubbelt så stort, slå ut någon vägg för att få större utrymme och måla kyrksalen. Vi kommer att vara klara någon gång efter sommaren. Senaste renoveringen gjordes 1982 så man kan väl säga att det var dags, säger Kerstin Svensson när vi träffar henne under ”Fika på Frälsis”.

”Fika på Frälsis” är en tisdagsträff där det bjuds på god fika i alla former under förmiddagen. I samband med fikat är det sångstund för de minsta i kyrkosalen.

– Än så länge är sångstunden i kyrkosalen innan renoveringen påbörjas här också och under hela maj är ”Fika på Frälsis” och sångstunden öppen, lovar Kerstin.

Fotnot; Frälsningsarméns huset byggdes 1922.

Taggar

Dela


1 reaktion på Frälsningsarmén bygger om

Vill du veta mer? Gå gärna in på vår FB-sida, Frälsningsarmén Skillingaryd, för att se lite om vad som händer hos oss och vad vi har för verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *