Nyheter

Frälsningsarméns sommarsäsong på Fåglabäck inleddes

Nyheter Sommarsäsongen på Frälsningsarméns ungdomsgård Fåglabäck, inleddes i veckan, med årets första ”Sommarkväll på Fåglabäck”. Det var strängmusikkåren, under ledning av Kerstin Persson, som stod för  ett omväxlande program under rubriken ”Sång och Spel”

Pianosolo, diktläsning och andakt, varvades med sånger i vårens och sommarens tecken. Det gavs även tillfälle för  allsång och kaffeservering.

Fram till slutet av augusti kommer det sedan finnas flera tillfällen att lyssna till mera sång och  musik av skilda slag och av olika medverkande. Martina Österdahl, Jenny Larsen, Ewa-Marie och Inge Wahlström, Ingrid och Jan Gunnargård, Christer Rahmefält, Curt och Ulla Dahlqvist, Caroline och Joakim Storck, Jenny Lindenmo Linck är några av dem som kommer att gästa Fåglabäck.

– Vi kan också se fram emot intressanta och spännande berättarbesök av bland annat Skandinaviska Läkarbankens nyvalde ordförande. ”På uppdrag med Läkarbanken – Torbjörn Eriksson berättar om sina erfarenheter av att arbeta som kirurg i Afrika”  är rubriken för det tillfället.

Erik Sjöberg kommer för att ge oss glimtar från ”Sin tid i Skillingaryd.”

”Livets penseldrag – Dikter om hopp.” Torbjörn Gunnarsson som skriver egna dikter, kommer för läsa ett urval av dem för oss. Våffel  och grillkvällar, liksom tipspromenader står också på programmet och kaffeborden är dukade vid varje tillfälle, berättar Annelie Storck Sandberg. 

I augusti kommer det att bjudas på ”Jazzå, en salig blandning,” En festkväll tillsammans med  Skillingarydsbördige Arne Dahlström och två av hans musikvänner Rune Lindqvist och Lars-Åke Martinsson. Till detta speciella tillfälle, kommer biljetter att säljas. Säsongen avslutas med en höstfest tillsammans med  hornmusikkåren och Ingvar och Kerstin Lundkvist.

– Kom gärna in till oss på Frälsningsarmén och hämta ett program alternativt, håll utkik i våra olika  annonseringar bland annat på Skillingaryd.nu, på våra sociala medier och på anslagstavlor. Känn er alltid välkomna till Frälsningsarmén i Skillingaryd och varmt välkomna att besöka vårt vackra Fåglabäck i sommar, hälsar Frälsningsarmén i Skillingaryd. 

Text och bild: Frälsningsarmén Skillingaryd/Annelie Storck Sandberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *