Nyheter

Framme på julmarknad

Nyheter Idag den andra advent var det dags för Lions julmarknad i Vaggeryd. Uppehållet lockade många besökare som fick se stependier utdelas till tre skolungdomar.

Lotter och korvförsäljning  [1/16]

Många besökte Julmarknaden  [2/16]

Ljus, korv, och hantverk  [3/16]

Fiskedamm lockade  [4/16]

Ponnyridning på plats  [5/16]

Cityskor var välbesökt  [6/16]

Granar till försäljning  [7/16]

Räddningstjänsten på plats  [8/16]

Edqvist hade fotoutställning  [9/16]

Tre glada mottagare av stependium  [10/16]

Många lyssnade till tal  [11/16]

Tomten på plats!  [12/16]

Det bjöds på glögg  [13/16]

People hade fullt upp  [14/16]

Lokalproducerade råvaror  [15/16]

En lyckad julmarknad Framme i Vaggeryd  [16/16]

Idag den andra advent var det dags för Lions julmarknad i Vaggeryd. Uppehållet lockade många besökare som fick se stipendium utdelas till tre skolungdomar.

Enligt tradition bjöds det på julmarknad idag i Vaggeryd. Det var uppehåll och lagom kallt vilket drog dit många besökare som handlade, köpte lotter, skänkte pengar, umgicks och lekte lekar. För de allra minsta fanns bland annat en fiskedam där man kunde fånga något fint; vad sägs om en helt ny stjärtlapp?

Även i Vaggeryd delade Lions ut stipendium till en elev i var årskurs från Hjortsjöskolan som utmärkt sig som en god kamrat och föredöme.
Moderaterna och Socialdemokraterna var på plats, räddningstjänsten informerade om allt från brand till trafikolyckor, lotter från allehanda verksamheter såldes och butikerna i centrum så som People, City Skor och Acleja hade öppet.

Gott om folk, glögg och korv på plats, med lottovinster som ljuslyktor, korvlådor, hantverk med mera blev det god uppslutning ”Framme”.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *