Nyheter

Bygghjälm i stället för hatt…

Nyheter Georg Theodoridis, före detta fastighetschef i Vaggeryds kommun, har fått på sig bygghjälmen och leder nu arbetet vid köpcentrat i Jönköping

Georg Theodorids på köpcentrat

Georg Theodoridis hittas numera med bygghjälm på i A6 köpcentrum. Vi hann med att få en kort visning av George i det nya köpcentrat innan han skyndade till byggmötet.

Georg arbetar inte för fullt utan golf är ett stort intresse. Han har 12,9 i handikapp och spelar för en golfklubb utanför Jönköping vid namn Sand.
Georg – som egentligen heter Georgios – är född i Grekland men kom i unga år till Sverige. Här bildade han så småningom familj och bor numera söder om Jönköping, inte alls långt från kommungränsen till Vaggeryd.

Ofta har man sett Georg i någon hatt men nu verkar det var bygghjälm som gäller. Han guidar runt på det som fram till nu kallas A6 men som fått nytt konstigt stavat namn och delvis ett nytt utseende. Om- och tillbyggnationen är dock inte helt klar ännu.

Än så länge har Georg inte hunnit känna hur det är att ha uppnått pensionsåldern. Han är nyligen 67 fyllda och jobbar nog ytterligare en tid.

Han älskar Sverige men samtidigt är Grekland också kärt:
– Därifrån saknar jag nog mest vädret och maten, deklarerar han.

Sara Mejving och Per Bunnstad

Nu rivs delar av köpcentrat

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *