Nyheter

Fridhällscaféet startar igen

Nyheter De femton senaste månaderna har minst sagt varit speciella. "Detta att vi måste hålla avstånd till varandra och avstå från många aktiviteter. Vi tror att många har saknat gemenskapen över fikabordet", hälsar pastorerna.

Arkivbild

– Men ännu är inte pandemin över och vi behöver vara fortsatt försiktiga. Det är med stor försiktighet vi öppnar upp för onsdagscaféer på Fridhäll under juni månad. Det finns bara femtio markerade platser inomhus, antingen det handlar om caféer eller gudstjänster, sedan är det fullt. Så länge det inte regnar siktar vi på att vara utomhus, berättar Mattias Östenälv.

När det nu blir nya restriktioner från den 1 juni betyder det att vi håller café på onsdagar under juni månad.

– Alla är varmt välkomna men bör veta om att det sker på ett lite avskalat sätt, så skruva ner förväntningarna en smula. Vi kommer exempelvis inte servera några räksmörgåsar utan satsar på grill, glass och ett enkelt fika. Korv och bröd kan köpas på plats. Vi ber alla att i möjligaste mån undvika köbildning och att helst vara utomhus. Det går bra att ta med sig en egen fikakorg om så önskas. Om möjligheten finns kommer vi som pastorer att hålla en kort betraktelse under kvällen, säger Nicklas Gideskog.

– Vi som står bakom sommaraktiviteterna på Fridhäll hoppas att många hittar hit och att Fridhällsparken, denna oas mitt i Skillingaryd, upptäcks av fler i vår bygd. Man är välkommen att ta med sig en picknickkorg och komma hit och slå sig ner för en fika i det gröna när som helst i veckan. Vi har även en fin beachvolleyplan som är fri att använda, hälsar pastorerna i Missionskyrkan och Pingstkyrkan.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *