Nyheter

Fullmäktiges ordförande röstade i Vaggeryd

Nyheter I Vaggeryd tog kommunfullmäktiges ordförande Mats Oskarsson (M) valsedlarna och lämnade sina kuvert. I Åkers skola var det inga köer till valurnan och i Vaggeryd saknades valsedlar

Fullmäktiges ordförande lägger sin röst. Privatbild

Under dagen har Mats Oskarsson (M) röstat i vallokalen Hjortsjöskolan i Vaggeryd och inkom med en utlovad bild till oss på redaktionen. 

Redaktionen var på plats när Åkers röstmottagning gick in i del två under eftermiddagen. Där var det inga köer och valhemligheten hölls väl när sedlarna hämtades i ett klassrum, därefter var själva röstningen i ett annat klassrum i Åkers skola. 

– Vi hade öppet tre timmar tidigare i dag på förmiddagen och öppnade nu vid 15 igen. Du är den 41:e som röstade hos oss, säger Dan Gustavsson från Bockebo som varit röstmottagare i Åkers skola. 

Jan-Erik Aronsson, gruppledare för SD, berättar att partiets röstsedlar saknats i Hjortsjöskolans vallokal i Vaggeryd. 

– När en av våra väljare kom för att rösta saknades våra sedlar. Vi kommer under morgonen kontrollera vad som hänt och kommer att överväga att polisanmäla detta, menar Jan-Erik Aronsson. 

Foto från röstningen i Åkers skola

Taggar

Dela


1 reaktion på Fullmäktiges ordförande röstade i Vaggeryd

Det är en stor skandal att det inte finns valsedlar för vårt pari, och det är inte bara i Vaggeryds kommun detta inträffat,
Vi tillsammans med riks kommer inte att ge upp innan detta är utrett
Jan-Erik Aronsson
Sverigedemokraterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *