Nyheter

Fullt fokus på Mejeriet

Nyheter När socialförvaltningen/socialnämnden pratar om prioriterad verksamhet hamnar Mejeriet i topp

Arkivbild

Trots att all verksamhet kräver sin särskilda uppmärksamhet så nämns Mejeriet som en prioriterad punkt, inte bara under 2020 utan minst två år framöver.

– Det kommer säkert att ta två år för att hitta hundraprocentigt resultat i en helt ny verksamhet, säger Lotta Damberg som är socialchef. Hon får medhåll av socialnämndens ordförande Ann-Katrin Löfstedt (M) som tillägger att de i och med Mejeriet stakar ut vägen för den framtida omsorgsverksamheten i Vaggeryds kommun.

Det handlar om nya arbetssätt, ny teknik och att mejsla ut effektiva metoder som leder till en god omsorg byggd på trygg och säker arbetsmiljö.

När Mejeriet öppnar inom kort så har anställningen av personalen haft heltidsarbete som ledstjärna, något som det talats om i hela kommunen.

– De sju som nu är anställda på Mejeriet i ett första skede har alla anställts på heltid, inga delade turer och tjänstgöring varannan helg, enligt Lotta Damberg.

– Vi kommer att följa utvecklingen på Mejeriet med stort fokus, berättar Ann-Katrin Löfstedt . Hon menar att de metoder som kommer att utvecklas i den helt nya miljön på Mejeriet ska kunna överföras till Furugården och Sörgården såväl avseende teknik som arbetsmetoder. Allt i syfte att bygga en god modern och tilltalande omsorgsverksamhet till gagn för samhället i sin helhet.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Fullt fokus på Mejeriet

Håller med stora bilar som tar två rutor knixar in sig
Några står på marknadsplatsen men det blir ju några steg längre bort

Ja,vi får verkligen hoppas det är klart snart så vi som handlar på hHemköp har någonstans att parkera. Hela tiden jobbarbilar överallt, så på parkeringen gäller djungelns lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *