Nyheter

Gert Jonsson önskar Gott Nytt År

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson (M) lämnar en nyårshälsning till tidningens alla läsare. – Vi kan se framåt mot ett ännu framgångsrikt år för alla som bor, lever eller verkar i vår fantastiska kommun, hälsar Gert.

Ring in det nya och ring ut det gamla i årets första, skälvande minut.

Och tänk om vi med nyårsklockornas hjälp kunde ringa ut den pandemi som vi nu har levt med ett bra tag. Men vi får nog ändå vänja oss att ytterligare en tid att leva med den.

Förutom det jobbiga med pandemin så har 2021 ett varit ett händelserikt och spännande år i vår kommun. Tillväxten har varit hög och vi har nästan sålt slut på de tomter vi har för både bostäder, industri och verksamhet. Många nya verksamheter och härliga människor har flyttat hit och de flesta som har sett dagens första ljus i vår kommun trivs och stannar kvar.

Härligt var det också under sensommar och höst då vi nästan kunde återgå till det som varit förut och kunna träffas som vanligt. För just möten mellan människor är det som ger framgång. Att kunna prata med varandra om stort eller smått. Och just att kunna ”tjöta” tror jag är en av vår kommuns största framgångsfaktor. Alla känner inte alla men tillräckligt många känner någon som känner någon och på så vis kommer vi till tals och får håll i saker och ting.

Så när vi ringer in det nya året så är det med en stor förhoppning att 2022 innehåller många möten med alla människor i alla dess former och gärna mellan generationer i vår fina kommun. Det är med samtal och möten som lösningar skapas. Och vi kan se framåt mot ett ännu framgångsrikt år för alla som bor, lever eller verkar i vår fantastiska Vaggeryds kommun.

Ett riktigt Gott nytt år till er alla!

Och ett riktigt Gott nytt år till Skillingaryd.nu som ger utrymme åt alla att tycka något om allting.

Gert Jonsson
Kommunstyrelsens ordförande (M)

Gert Jonsson nyårshälsar till alla kommunens invånare

Taggar

Dela


3 reaktioner på Gert Jonsson önskar Gott Nytt År

Fantastiskt att bo här, om man hade vetat att men sluppit vindkraften och den mörka propaganda som den frambringar med missförhållanden och lidande.
Kommunen ger annars allt man kan tänkas behöva.
Jag har verkat i kommunen sedan födseln. Och sett att den utvecklingen som skett regionalt gått bra.
Mycket som är bra och mycket som är mindre bra.
Genomgående är väl att det överlag, ser ut att bli en tillväxt på kort sikt. Och den nationella utvecklingen lär sätta riktningen på lång sikt..

Gott Nytt År Gert och alla andra politiker i vår kommun. Du har helt rätt i att Vaggeryd är en
fantastisk kommun att leva och verka i. Man blir glad när man ser all utveckling som sker och den
framåtanda som spirar. Tänker inte minst på Bondstorpsområdet vid Hjortsjön med alla fina villor. Nu gäller det att snabbt öppna upp för bebyggelse norr om Torsbo. Det kommer att bli en
perfekt plats att bygga villor på med motorvägen så nära.
När allt ser så bra ut så finns det ändå mörka moln på himlen.
Vindkraften hotar att förstöra människors livsmiljö och göra vår kommun oattraktiv för inflyttning.
Ett annat problem som vi delar med andra kommuner är den totala avsaknaden av respekt för de hastighetsbegränsningar som gäller i samhället. I de flesta kommuner löser man detta med olika hastighetsnedsättande åtgärder ( vägbulor) men det går inte att genomföra i Vaggeryd för då rinner inte regnvattnet undan eller så kommer inte räddningstjänsten fram. Eller så litar man till människors goda vilja. Gör om och gör rätt. Detta kan väl vara ett nyårslöfte eller hur Gert ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *