Nyheter

Gerts nyårshälsning till invånarna

Nyheter Gert Jonsson (M) kommunstyrelsens ordförande summerar 2022 och tar sikte på det nya året med nyårshälsningen till våra läsare och avslöjar ett nyårslöfte…

Arkivbild. I september deltog Gert Jonsson i en "undersökning" hos Träningsmagasinet och räckte upp handen då man inte hade varit i en träningslokal tidigare. Som tack för det fick han ett års medlemskap och med många vittnen, under näringslivfrukosten, kan ha generat i ett nyårslöfte...

Gert summerar 2022…
– Overkligt år då jag inte hade tron att Europa 2022 skulle uppleva ett nytt krig. Den fullständigt galna och hemska ryska invasionen av Ukraina präglar mig och oss alla på många sätt. Först och främst går tankarna till det omänskliga lidandet som vi ser och som man känner sig maktlös inför hur vi ska kunna hjälpa och stötta på ett bra sätt. Men det påverkar ju också kommunen då vi i krigets skugga får en kostnadsökning på precis allt. Men jag är glad över att vår demokrati fungerar och att vi kunde genomföra allmänna val på ett bra sätt. Summeringen är väl att det är än viktigare att värna frihet, demokrati och att varje dag ta tillvara det vi tillsammans har byggt upp. Och att vara positivt framtidsinriktad trots en orolig omvärld i tron och övertygelse om att det goda alltid till sist segrar, menar Gert Jonsson (M). 

Hur firar Gert nyårsafton?
– I Kvighult Blomsterlyckan tillsammans med nära och kära. 

Lägger du några nyårslöften?
– Borde väl ägna en tanke och kanske ett löfte åt min kroppsliga lekamen som har en tendens till förfall. 

Vad har du för förväntningar inför 2023?
– Att vi ska kunna hålla i trots en orolig omvärld och dra nytta av all positiv kraft som finns i vår kommun. Möter ständigt människor som har spännande tanker och idéer om vår kommun. 

– Tillgången av vacker natur och geografiskt läge i kombination av driftiga människor, föreningar, organisationer och företag ger oss alla förutsättningar till en positiv utveckling. Och med det sagt så vill jag önska alla ett Gott Nytt 2023, summerar Gert Jonsson (M).

Gert Jonsson (M) önskar alla våra läsare ett Gott Nytt 2023

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *