Nyheter

Gina ny S-ordförande

Nyheter På årsmötet tidigare i mars valdes Gina Ryman enhälligt till ordförande i Skillingaryds Socialdemokratiska Förening

Gina är ny ordförande för S i Skillingaryd

Gina Ryman tar över efter Marijo Corkovic som lett föreningen i sex år. Övriga styrelseledamöter är Roland Svensson, Almir Fekovic, Nadira Kilim och Kenth Williamsson. Suppleanter är Katja Öz, Robert Alkemark, Sanela Corkovic, Tommy Ottosson och Marijo Corkovic.

Gina tackar för förtroendet och berättar:

– Att få stöd och förtroende från medlemmarna känns väldigt hedrande.  Jag är stolt och glad för uppdraget och hoppas kunna förvalta förtroendet efter bästa förmåga. Jag tycker att det är viktigt att vi är närvarande i människors vardag och att vi fortsätter vara en stark kraft för att förändra vårt samhälle till en bättre plats att leva, bo och verka på. Därför vill jag prioritera verksamhet där vi träffar eller kan ha en dialog med våra invånare. Som att delta på julskyltning, marknader och andra utåtriktade arrangemang. Jag vill att fler ska bli aktiva i vår förening, berättar Gina som är ny ordförande i S-föreningen.

Verksamhet 2022
Medlemmarna har varit ovanligt aktiva under året då det varit valår och har på olika sätt bidragit till att vi nu styr kommunen tillsammans med Moderaterna. Under året har vi fått ovanligt många nya medlemmar som gått med i vår förening.  Detta har bidragit till att Socialdemokraterna i kommunen fått ytterligare ett mandat till i distriktskongressen.

Pressmeddelande från Socialdemokraterna i Skillingaryd

Taggar

Dela


18 reaktioner på Gina ny S-ordförande

Tack för de fina orden Annelie. Och tack igen för Ert stöd och förtroende 🌹🌹🌹

Tack för de fina orden Annelie. Och tack igen för Ert stöd och förtroende🌹🌹🌹

Tack Almir! Ja, det kommer säkert att gå bra. Vi är många som är engagerade och hjälps åt. Tillsammans kan vi alltid göra goda insatser🌹🌹🌹.

Så trevligt att ha en S-ordförande till sonhustru.
Lycka till med uppdraget 🌹🌹🌹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *