Nyheter

Göran omvaldes till ordförande

Nyheter Skillingaryds Frisksportklubb (SFK) hade under gårdagen årsmöte på Grönelund med ett tjugotal medlemmar närvarande.

Cykelbanan ska invigas. Arkivfoto Martina Ojala

Föreningen har, tillsammans med ungdomsklubben FK Skill, cirka 380 medlemmar. På årsmötet omvaldes Göran Svensson till ordförande i SFK och det konstaterades bland annat att klubbens ekonomi är god.

Verksamheten i SFK under 2021 präglades så som för många andra föreningar av pandemin men de flesta utomhusaktiviteter gick glädjande nog att genomföra. Under året har bland annat en pumptrackbana för klubbens cyklister anlagts på Grönelund och en nationell orienteringstävling tillsammans med Vaggeryds SOK, kunde genomföras under hösten.

Under 2022 planerar klubben för evenemang som exempelvis valborgsmässofirande på Grönelund samt ett öppet hus i maj med möjlighet att prova på olika aktiviteter, invigning av pumptrackbanan och mycket annat.

Efter årsmötesförhandlingarna bjöds det på fika, följt av ett uppskattat kåseri av Erik Sjöberg om olika idrottsprofiler genom tiderna i Skillingaryd.

Har din förening haft årsmöte? Skicka in text och bild till redaktionen@skillingaryd.nu

Taggar

Dela


1 reaktion på Göran omvaldes till ordförande

Då kan väl ordförande och föreningsmedlemmar gärna se till att det blir bättre skyltning i motionsspåren på Grönelund. Det är missvisande skyltar och även att det saknas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *