Nyheter

Götaströms fordonshistoriska klubb har haft årsmöte

Nyheter Här kommer en rapport från Götaströms fordonshistoriska klubbs årsmöte.

Ordförande Mats Carlsson inledde med att hälsa alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Det var en diger dagordning med 34 punkter som avhandlades.

Styrelsen blev omvald på alla poster och är:

Ordförande: Mats Carlsson

Vice ordförande: Christer Malmborg

Sekreterare: Thomas Nordquist

Kassör: Nicklas Lindberg

Ledamöter: Vincent Persson, Benny Augustsson och Erik Ljungqvist

Suppleanter: Magnus Daun och Olof Olsson

Det var en innehållsrikt år 2023 med träffen ”Götaström Classic Motor” som huvudattraktion. Kassören Nicklas Lindberg redovisade räkenskaperna från arrangemanget och revisorerna Allan Ragnarsson och Gunilla Johansson berömde allt arbete klubben lagt ned bland annat.

Vidare så tackade styrelsen alla som hjälpt till under träffen för utan alla ideella krafter är inte något sådant genomförbart.

Christer Malmborg informerade om den nya träffen ”Götaström Classic Motor” som arrangeras på travbanan andra juni i år där man bland annat bokat bandet Creedence Tribute.

Sedan informerade Thomas Nordquist om det nya ungdomsprojektet, ” Motor Ungdoms Gård”, där han tillsammans med Erik Ljungkvist och Lars Seger leder och stöttar nio entusiastiska ungdomar som skall bygga en A-traktor tillsammans och målet är att den skall vara besiktad och klar inför träffen andra juni på travbanan.

Nicklas Lindberg informerade även om att klubben i år skall ha en monter på ”Custom Motor Show” på Elmia under påskhelgen detta år med några fordon och även där informera om vår klubb och träffen på ”Götaström Classic Motor”.

Ola Jakobsson begärde ordet under övriga frågor och pratade om det omdiskuterade ELV-förordningen och vilket föranledde lite diskussioner i ämnet.

Det var även avtackning av Christer och Mona Blom som skött klubblokalen sedan man flyttade till denna lokal och de fick blommor och applåder för sitt fina arbete genom åren.

Vidare så hade Stig Andersson avsagt sig som administratör för klubbens Facebookgrupp och klubben tackar honom för allt jobb han lagt ned under åren.
Hur den skall administreras framöver återkommer styrelsen med.

Därefter intogs den traditionsenliga smörgåstårtan och det spreds ett härligt sorl i lokalen.

Klubben hade vid årsskiftet 536 medlemmar

Text: Jan Fritz

Bild: Henric Bornander

  [1/7]

  [2/7]

  [3/7]

  [4/7]

  [5/7]

  [6/7]

  [7/7]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *