Nyheter

Grep fyra tjuvar vid Power

Nyheter I natt grep polisen fyra tjuvar i närheten av Power på Terminalvägen 4 i Skillingaryd. Texten uppdaterad

– Två män greps på plats när flera polispatruller kom till plats, berättar Bo Gunnarsson som är vakthavande vid polisen.

De fanns i närheten av den lastbil där de hade lastat in 18 27-tums datorskärmar.

Efter cirka en halvtimme kunde polis med hund gripa ytterligare två män i terrängen.

Alla fyra är födda på 1980- och 1990-talet och bosatta inom landet.

Polisen tog männens fordon i beslag. De misstänkta tjuvarna fördes till polisstationen i Värnamo för förhör.

Noteras kan att det även hade varit inbrottsförsök i flera andra lastbilar på platsen.

Texten uppdaterad; Ett antal dataskärmar anträffades utställda utanför en lastbil där de ska ha stulits. Polisen har utfört en brottsplatsundersökning och även påbörjat en utredning om stöld. I samband med utrednings- och spaningsarbetet anträffades ytterligare ett antal dataskärmar utplacerade i ett skogsparti. De togs i beslag. De gripna är alla män i 25-30-årsåldern. De har förts till polisstationen där de ska förhöras och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Arkivbild från Terminalvägen

Taggar

Dela


6 reaktioner på Grep fyra tjuvar vid Power

Jag var och tankade på Preem vid Götaström igår kring 22 tiden. Såg två stycken ”husbilar” stå vid de rastplatserna vid Götaström och även när jag skulle köra hem mot Vaggeryd såg jag en grå skåpbil vid den bensinmacken vid rondellen. Ska åka där ikväll igen och se om de kanske är där igen!? Är detta något intressant för polis tror ni?

De fördes till polisstationen i Värnamo för förhör. Det vore intressant att få information vad som händer med dem efter förhör.

Det var på tiden att polisen har lyckats för en gångs skull nu har vi två ställe till att rensa från stölder det är Klevshult och Hörle .Bra gjort POLISEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *