Nyheter

Greta försvunnen – Greta är återfunnen

Nyheter Har du sett den tvååriga norska grå älghunden Greta? Hon försvann igår i Väshult/Hagshults-trakten och ägaren tar nu emot alla tips så han kan få tillbaka sin hund. Texten uppdaterad 1 april kl 15.50

Greta är försvunnen. Foto: Privat

Det var vid 18-tiden på torsdagskvällen som Greta försvann i trakterna av Väshult och Hagshult.
– Jag hörde henne skälla senare. Hon är en jakthund, så hon hade väl fått korn på något vilt, berättaren ägaren Sune Hansson.

Tvååriga Greta är av rasen norsk grå älghund och Sune Hansson vill att man kontaktar honom om man har tips att lämna. Om man har möjlighet så kan man även försöka locka henne till sig genom att säga hennes namn och på så sätt fånga in henne. När hon försvann ska hon ha haft kopplet med sig.

Sune Hansson nås på telefonnummer 0705872117.

Texten uppdaterad 1 april kl 15.50; 

– Greta är hemma igen. Tack alla som hjälpt oss att leta och kommit med tips! Detta gjorde att hon är väl återfunnen igen. Tusen tack, hälsar Sune och Suzanne. 

Taggar

Dela


7 reaktioner på Greta försvunnen – Greta är återfunnen

Håller alla tummar för att ni hittar er hund inom kort. Vår hund försvann i samma trakter för tolv år sedan och ovissheten om vad som hände är så smärtsam!

På Facebook i Vaggerydsgruppen skrev Sofia Björklund följande ”om någon vaknar upp och saknar sin hund i Skillingaryd så ser det ut som en hund gått runt ensam i Alshultområdet, gått längs E4 i norrgående riktning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *