Nyheter

Grötfest med underhållning

Nyheter Vid SPF;s första månadsmöte i Vaggeryd var det både mat och underhållning som det bjöds på.

Ulla Andersson  [1/4]

SPF Vaggeryd  [2/4]

SPF Vaggeryd  [3/4]

Ordförande Alf Carlsson  [4/4]

SPF Seniorerna Vaggeryd har inlett årets program med januari månadsmöte och  traditionell grötfest. Det var omväxlande inslag som ett femtiotal seniorer bjöds på, med tyngdpunkt på gröt och underhållning.

Ordförande Alf Carlsson inledde sammankomsten med tillbakablick och presenterade därefter årets program. Månadsmöten, den rikstäckande  frågesporttävlingen ”Hjärnkoll”, resor tillsammans med Skillingarydsseniorerna, studiecirkel om utvandringen och resa till Bjärehalvön var inslag som presenterades.

Så var det dags för underhållning. Ulla Andersson från Rastad spelade gitarr och sjöng visor ur ett digert och omväxlande program, som var mycket uppskattat. Det var både kända och relativt okända visor i repertoaren.

Grötkommittén med Harriet Lönn i spetsen tillsammans med Solveig Magnusson, Lilian Rosén, Elisabeth Sandahl och Inger Lejon bjöd på risgrynsgröt och smörgås, kaffe och kaka  som smakade väl.

Lennart Andersson hade satt samman en klurig frågesport om olika länder. Birgitta Ottosson och Liselotte Siljhammar förrättade som vanligt prisutdelning i trälotteriet.

Närmast i tid blir det uttagning till ”Hjärnkoll” den i slutet av januari och början av februari. Därefter blir det årsmöte för SPF i Vaggeryd.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *