Nyheter

GS-Rör i Skillingaryd får ny ägare

Nyheter Familjeföretaget GS-Rör i Skillingaryd har från och med i dag den 1 juli en ny ägare.

Jonas Svensson, vd för GS Rör. Pressbild

– Det känns både spännande och naturligt för oss att bli en del av Sandbäckens. Att få fortsätta driva och utveckla GS-Rör med vår lokala närhet till kunder och medarbetare är viktigt för oss. Därför passar Sandbäckens affärsmodell perfekt och som en del av Sandbäckens får vi möjlighet att fortsätta fokusera på det vi är bra på, personlig service till våra kunder och energismarta och kvalitetssäkrade VS-installationer, säger Jonas Svensson, vd för GS-Rör AB.

Genom detta utökar Sandbäckens sin lokala närvaro på ytterligare en ort. Sedan tidigare finns koncernens etablerad med verksamhet inom värme, ventilation och sanitet på orter som Jönköping, Vetlanda, Nässjö Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Växjö och Västervik.

GS-Rör AB etablerades 1986 av bröderna Jan och Ulf Gustavsson samt Kaj Svensson och är i dag en komplett VVS-leverantör med en stark marknadsposition i såväl Skillingaryd som i de närliggande orterna Vaggeryd, Vrigstad, Värnamo och Jönköping.

Bolaget sysselsätter tolv medarbetare och verksamheten kommer att fortsätta att bedrivas som ett dotterbolag inom Sandbäckens region Syd.

– Jag hälsar Jonas Svensson och teamet på GS-Rör varmt välkomna till Sandbäckens. Det ska bli spännande att fortsätta följa bolagets framgångsrika utveckling som en del av Sandbäckens, säger André Roos, affärsutvecklingschef, Sandbäckens.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *