Nyheter

Hall Media varslar

Nyheter Ett 160-talet tjänster varslas om uppsägning vid Hall Media AB och Hall Media Logistik AB, där Värnamo Nyheter och Jönköpings Posten ingår

Vikande annonsintäkter anges som orsaken till varslet. Tidningarna kommer fortsätta att bevaka de kommuner som idag bevakas och kommer att finnas kvar digitalt, men mediabolaget planerar att slå ihop vissa titlar som idag finns i tryck.

Förhandlingarna inleds nu med de fackliga organisationerna och förändringen av papperstidningarna planeras att genomföras i början av 2020. Om uppsägningarna genomförs kommer Hall Media AB att ha kvar 190 anställda. Hall Media omfattar idag tolv tidningar i Västra Götalands-, Kronobergs och Jönköpings län.

Arkivfoto från oktober 2018

Taggar

Dela


3 reaktioner på Hall Media varslar

I och med årsskiftet upphör min prenum. på Värnamo Tidning då kommer jag att ”prenumerera” på Skillingaryd.nu istället. Ett betydligt, i mitt tycke, bättre och trevligare nyhetsorgan!

Jag är så glad att vi ännu har en tidning som bevakar vår kommun och närområdet och dessutom snabbt. Jag bidrar gärna regelbundet varje månad med en slant till Skillingaryd.Nu.
Idag har jag sagt upp min prenumeration av JP den har blivit allt för tunn och efter ett flertal uteblivna leveranser där distributören slarvat.
Med dagens beslut om neddragning i Hallpressen är den sagan slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *