Nyheter

Hällstorps Bil har blivit stjärnverkstad

Nyheter Verkstadsportalen har gett Hällstorps Bil fina kundomdömen och bilverkstaden på norr i Skillingaryd kan numera titulera sig som stjärnverkstad.

– Det är en verkstadsportalen där man knappar in sitt registreringsnummer och kan välja mellan service som man är behov av. Kunden kan redan på sidan se urvalet av verkstäder och jämföra priser med mer. På den här sidan har nu kunderna fått lämna omdömen om verkstäder och vi kom på tredje plats!

Det säger Dritero Peci som driver Hällstorps Bil i Skillingaryd.

– Att få vara bäst i länet är stort. De verkstäder som är före oss är belägna i Stockholm och Göteborg. Det är fjärde året vi är med och har varit topp 10 varje gång. Känns verkligen jätteroligt och vi vill tacka alla kunder, för fortsatt förtroende, och vår personal för ett bra jobb på verkstaden, kommenterar Dritero när vi möter upp i bilhallen på norr i Skillingaryd.

Poängskalan som används är mellan 1 – 5 och Hällstorps Bil placerar sig på tredje plats med 4,86 poäng. Utmärkelsen skapades av Lasingoo för fram år sedan och motiverar verkstäder att jobba mot en hög kundnöjdhet. Om en verkstad har ett genomsnitt på minst fyra av fem viktat på ett antal omdömen får de status som stjärnverkstad.

Fotnot; Längst upp i listan hittas en bilverkstad i Göteborg på 4,96 poäng.

Dritero Peci är glad att kunderna är glada. Numera är Hällstorps Bil en stjärnverkstad och topp 3 i landet

Taggar

Dela


2 reaktioner på Hällstorps Bil har blivit stjärnverkstad

Är det inte Hällstorps Bil AB, Meca, Jönköping som fått utmärkelsen ”Stjärnverkstad”? I vilket fall, grymt jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *