Nyheter

Hällstorps Bil öppnar sina nya lokaler

Nyheter Hällstorps Bil i Skillingaryd öppnade i dag sina nya 600 kvadratmeter golvyta med bilhall och verkstad. – Vi är jättenöjda, säger Dritero Peci.

Nya Hällstorps Bil öppnar  [1/4]

  [2/4]

  [3/4]

Dritero och sonen Adrian Peci välkomnar i nya lokalerna på norr i Skillingaryd  [4/4]

Från två till fem kontor. Från en verkstadsplats till fyra. Nya lagerutrymmen, konferenslokal och personalutrymmen. I norra delen av Skillingaryd öppnar i dag Hällstorps Bil upp portarna för sin 600 kvadratmeter utbyggnad. 

Vi träffar Dritero som driver Hällstorps Bil och han är stolt, som han ska vara, när han tillsammans med sina nio anställda öppnar portarna.

– Det är nu vi ska satsa, menar Dritero och fortsätter att ”Det här har vi haft i vår plan en längre tid. Vi köpte till marken mot Tånggatan för att utöka. Nu har vi 10 000 kvadratmeter mark”. 

En trappa upp finns nya ljusa och rymliga kontor, konferenslokal och nytt gemensamt personalutrymme. 

 – Vi har utökat verkstadsdelen till tre ytterligare platser med lyft och vi har möjlighet till ännu en, men där har vi just nu lager. Jag har flyttat allt från Jönköpingsverkstaden hit och nu är allt samlat på ett och samma ställe, vilket känns bra. Vi har butik och kunden behöver inte åka till stan, antingen norr eller söderut, för att köpa exempelvis torkarblad. Nu har vi kommit tillrätta och vi satsar fullt ut på verkstadsdelen, menar Dritero som menar på att bilförsäljningsfirmorna som numera finns på rad utmed lokalvägen inte är en nackdel. ”Vi kompletterar varandra” och Hällstorps Bil är den enda av dessa som också har nya bilar till försäljning. 

– Vi ser att det är lite trögare på marknaden, det har med omvärlden att göra och bristen på komponenter. Vi märker också att man inte byter bil så ofta och då kommer vår verkstad med i bilden, menar Dritero som ska vara bäst inom verkstadsbranschen. 

– Vi är etablerade i ett hett område där många arbetsplatser finns och erbjuder också hämtning och lämning av kundbilar i Jönköping, avrundar Dritero, som byter från försäljarkavajen till mekarkläder när det behövs. 

Under dagarna tre har Hällstorps Bil kampanjerbjudande när man visar upp sina fina och nya lokaler på norr i Skillingaryd. 

Fotnot: I morgon presenteras nya elbilen Aiways hos Hällstorps Bil. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Hällstorps Bil öppnar sina nya lokaler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *