Nyheter

Handlarna förbereder för julmarknad

Nyheter Första advent på söndag och i Skillingaryd blir det under eftermiddagen julskyltning. Butikerna är öppna, tipspromenad, julgranar, barnaktiviteter och tomtemor… 

För någon vecka sedan berättade Mari Skillmark Bengtsson så här till oss på tidningen: 

– Alla butiker kommer att var öppna och några marknadsknallar kommer hit. Det anordnas en tipspromenad där frågorna finns att hitta i butikerna och man får knalla runt i de olika butikerna. Priserna i tipspromenaden skänks från butikerna som medverkar. 

– Det kommer att bli barnaktiviteter på torget med ponnyridning, hunduppvisning och det är även där man får träffa tomtemor som tar emot barnens önskelistor. Julgransförsäljning och skinklotteri kommer vi också att ha. Vi jobbar ihop med SIS fotboll som stöttar oss och hjälper oss med att sätta upp marknadsstånd och att sköta fiskdammen. Det ska hända roliga saker i våra centrum. Nu hoppas vi att det blir mycket folk som besöker oss på söndag, hälsar Mari. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Handlarna förbereder för julmarknad

Frälsningsarmén Skillingaryd håller öppet, den första advent, i samband med julmarknaden i Skillingaryd. Där finns då möjlighet att fika, köpa lotter och våra scouter inbjuder till en liten julmarknad med olika aktiviteter. Det blir också första dagen, för i år, som vår julgryta plockas fram.
(Se vår annonsering bl.a. på Skillingaryd.nu och Frälsningsarmén Skillingaryds facebooksida.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *