Nyheter

Happy homes expanderar

Nyheter Happy homes i Vaggeryd blir större och expanderar åt öster. Idag blev köpet klart av Erikssons färg i Sävsjö.

Färgbutiken Erikssons Färg i Sävsjö har sålts och kommer att bli Happy Homes i Sävsjö. Tidigare ägare Glenn Eriksson kommer att driva vidare Vrigstads Byggnadsmåleri och utföra måleritjänster åt konsumenter och företag men dotterbolaget med nuvarande butiksverksamheten Erikssons Färg övergår till ny ägare. Ny färghandlare och ägare till butiken är Stefan Aronsson som sedan tidigare driver färg, tapet och golvbutik i Jönköping och Vaggeryd.

Genom Happy Homes-konceptet kommer befintliga och nya kunder att få ett ännu bredare utbud av kvalitetsprodukter till bra priser. Bland annat kommer ett av Sveriges största tapetsortiment och flera olika färgmärken framöver att finnas i butiken. Även olika former av golv som trägolv, klickvinyl och populära textilgolv. Hemleveranser och generösa öppettider ingår i konceptet för fler nöjdare kunder.

I butiken fortsätter butikssäljarna Linn och Rosita med att ge bästa service till alla besökare. Successivt under 2018 kommer butiken att profileras om och utvecklas till Sävsjös bästa färg, tapet och golvbutik.

Glenn som startade verksamheten för 10 år sedan och har drivit både måleri och färgbutik kommenterar försäljningen:

– Tiden är mogen för att dela upp verksamheten till två separata delar och jag kan koncentrera mig på att utveckla målerientreprenadverksamheten. Nyproduktion av bostäder och ett stort underhållsbehov gör att vi nu kan växa med flera målare.

Stefan som nybliven företagare i Sävsjö kommenterar köpet:

– Jag tror på Sävsjö som marknad och vi har efter att ha gjort kundundersökningar sett att det finns affärsmöjligheter och behov av ett Happy Homes-koncept. Genom samverkan från Jönköping och Vaggeryd så kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre service och produktutbud som idag inte finns i Sävsjö. Vi ser fram emot att välkomna både proffs- och konsumentkunder.

Happy homes expanderar. Från vänster Stefan Aronsson och Glenn Eriksson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *