Nyheter

Herrgården nominerad till guldklubban

Nyheter Styrelseakademin i Jönköping har nominerat Hooks Herrgård Hotells ordförande till årets guldklubban som är en prestigefylld utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap.

Mikael Andersson är ordförande för Hooks Herrgårds hotell

– Vårt mål i år har varit att lyfta fram en förebild för familjeägda företag i regionen som visar på den positiva utveckling ett företag kan uppnå tack vare ett professionellt, engagerat och strukturerat styrelsearbete där ordföranden har spelat en avgörande roll, säger Anna Carendi, ordförande för StyrelseAkademien Jönköpings län.

Juryns motivering;  Mikael Andersson är en professionell ordförande som står för ordning och reda. Han har stor erfarenhet av hur ett aktivt, effektivt och strukturerat styrelsearbete skall bedrivas, framförallt inom familjeföretag. Han har också ett stort engagemang och är väl insatt i bolaget och dess utmaningar och möjligheter. Han är delaktig, lyhörd och lyssnar in familjens- och ägarnas viljor och intentioner men är inte rädd för att utmana dem och att komma med ett utifrånperspektiv.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *