Nyheter

Hjälpte företag i Skillingaryd – vann pris

Nyheter Att vinna priser är kul. Jönköpingsföretagen PS Kommunikation och LOFT Reklambyrå vann första priset i Publishingpriset 2021. Detta tack vare ett företag från Vaggeryds kommun.

Priset PS kommunikation och LOFT vann. Foto: Joel Dittmer

Det var ett arbete för möbelföretaget Starrike från Skillingaryd som resulterade i att Jönköpingsföretagen PS Kommunikation och LOFT Reklambyrå vann priset tillsammans.
– Framför allt så är det en form av bekräftelse att man gör ett bra hantverk. Sedan är det kul att man får chansen att prata om sina kunder, det är ju därför vi finns, för att hjälpa dem. Vi har gjort det tillsammans, säger Stefan Carsäter från PS Kommunikation.

Klassiska frågan: Hur känns det?
– Det känns bra, det gör det absolut. Inte minst för kundens skull. Det är kul att de får uppmärksamhet, de gör fina möbler.

Priset de båda företagen vann heter Publishingpriset 2021.

Juryns motivering:

”För en funktionell sajt med god mobilanpassning, inbjudande texter och utmärkt bildmaterial”.

Daniel Wollbe är marknadschef på Starrike och han tycker att det känns bra att arbetet ledde till ett pris.
– Det är inspirerande! Vi har en långsiktig tanke med vårt bolag och webbshop. Fler produkter ska fram. Snart ställer vi ut på Möbelmässan för första gången. Så det känns väldigt roligt med denna utmärkelse för vår partner, säger Wollbe.

Vad betyder det för er att deras arbete för er prisbelönats?
– Superkul! Vi har hela tiden haft en spännande och kreativ process med PS och Loft, där de skapade en väldigt fin hemsida och shop som vi gillar skarpt. Det här är ju ett kvitto om något på att den känslan blir bekräftad.

Starrike härstammar från byn Starrike utanför Skillingaryd och har en fabrik i Vaggeryd och en i Elghammar, Skillingaryd.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *