Nyheter

Hjortsjöns camping har fått en hygglig start

Nyheter Efter några veckors öppethållande är campingen nöjd med säsongsstarten

  [1/6]

  [2/6]

  [3/6]

  [4/6]

  [5/6]

  [6/6]

För några veckor sedan öppnade den nya ledningen upp Hjortsjöns camping för säsongen. De fick en ordentlig start i samband med att det var skogselmia i Bratteborg som gjorde att många sökte sig till campingen. Det gick bra och de hade tur med vädret. Därefter har det varit en jämn ström även om högsäsongen inte har dragit igång på allvar. De upplever dock ett bekymmer och det är att servicebyggnaden som skulle stå klar till öppningen av campingen fortfarande inte är klar. I dagsläget finns det endast en dusch och en toalett som kan användas i den nya servicebyggnaden vilket gör att de har även den gamla öppen. Det innebär merarbete i form av städning på två ställen istället för en mera lättstädad ny servicebyggnad.

Campingvärdarna och ansvarig för servicebyggnaden ska ha ett möte under dagen för att kunna få ordning på det hela innan bokningarna kommer igång på allvar.

Taggar

Dela


1 reaktion på Hjortsjöns camping har fått en hygglig start

Här har det blivit ett missförstånd. Vi har 1 del öppen som har 3toaletter och 3 duschar. Ikväll ska vi förhoppningsvis öppna den andra delen även den med 3 toaletter och 3 duschar.

Mötet idag var mycket givande. Vi kommer kunna öppna fler delar av det nya servicehuset inom kort.

Med vänlig hälsning hjortsjöns camping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *