Nyheter

Hockeylägret firar 25 år

Nyheter Just nu söker Pingstkyrkan efter fler ungdomar mellan 10–16 år som vill vara med på hockeyläger i Skillingaryd under vecka 32 i sommar.

Arkivfoto från Hockeylägret förra året.

Träningen på isen hålls av Bill Butters, som en gång själv spelat i NHL, och målvaktsträningen hålls av Bruce Smith. Båda har varit med udner flera år på dessa läger. De ordinarie fysträningarna sköts av ungdomsledarna och ungdomstränarna.

– I avgiften ingår allt som händer under veckan och vi har även syskonrabatt. Förutom fysisk träning och träning på is har vi också ”Time Out”, där vi tar upp frågor om kristen tro men även om etik och moral. Det kan vara exempelvis hur man beter sig på och utanför isen när man är en god hockeyspelare. Kvällssamlingarna håller ungdomsledare/pastorer och tränare tillsammans, säger Mattias Östenälv som är pastor i Pingstkyrkan.

– Avslutningsmatcher spelas som lägrets avslutning. Vi kommer att finnas med på hockeyavslutningen på Movalla imorgon kväll, avslutar Mattias och nämner att det finns platser kvar att boka inför lägerveckan.

Skillingaryds IS är medarrangör till Sport for life.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *