Nyheter

Högt tryck på Logpoint

Nyheter Vid varje sammanträde kommunstyrelsen har finns den stående punkten, Logpoint, där det nu blivit en ”ketchupeffekt”.

Arkivbild

Intresset att etablera sig vid Logpoint i norra delen av kommunen, är stort, konstaterar politikerna.

– Jag tror att när sommaren går mot sitt slut så finns det avtal på alla tomter. Det är tre tomter som vi måste göra en planändring på gällande utfarter. Men visst, det här är ett drömscenario, och en ketchupeffekt. Nästa gång en interpellation kommer till kommunfullmäktige ska jag, med stora kliv, gå till talarstolen och berätta om tomtförsäljningen, säger Gert Jonsson (M) ordförande i kommunstyrelsen.

Kenth Williamsson (S) och oppositionsråd kommenterar lägesrapporten;

– Det här är en långsiktig satsning och det tog närmare tio år innan det lossnade, men det känns bra att avtalen nu tecknas, menar Kenth Williamsson (S).

Taggar

5 reaktioner på Högt tryck på Logpoint

Den-de som kan förutse vad som är rätt att satsa på 10 år före , är värdefulla. Det är där man ska ligga med all planering. Att det är bra att erbjuda företag bra byggtomter som i sin tur skapar arbetstillfällen, det är inte lika svårt att fundera ut.

Synd att kommunen inte är lika förutseende när det gäller byggklar mark för lägenheter och villor för då kunde ju de som ska jobba på de här företagen bosätta sig i kommunen. Det är då arbetstillfällen blir värdefulla när de drar in kommunalskatt till kommunen.

Konstigt. Så som det gnällts på detta projekt och nu är det inga kommentarer när det är positivt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *