Nyheter

Hooks Herrgård – Sveriges mest luxiösa golfresort med spa 2019

Nyheter Herrgården följde upp förra årets utmärkelse med att vinna tävlingen även för 2019

Inomhuspool  [1/6]

Dagspa  [2/6]

Arkivbild  [3/6]

Arkivbild  [4/6]

Arkivbild  [5/6]

Arkivbild  [6/6]

Vinnarna av de årliga World Luxury Hotel Awards tillkännagavs den 12 oktober 2019 vid en ceremoni på Arctic TreeHouse Hotel i finska Lappland. World Luxury Hotel Awards är en prestigefylld tävling inom hotellbranschen. Branschens främsta aktörer världen över utses och vinnarna väljs ut genom allmän röstning online, vilket ger ett verkligt erkännande som återspeglar det hårda arbetet och det personalens engagemang.

 

Hooks Herrgård blev utsett till Sveriges mest luxiösa golfresort med spa i årets upplaga, som är den trettonde i ordningen.

Arrangörernas motivering lyder:

Vi gratulerar årets vinnare. Verklig lyx är inte lätt att uppnå. Det kräver effektiv och dedikerad personal som är villig att göra det lilla extra för varje gäst och att ingen utmaning förblir olöst. Detta är definitionen av lyx. Det är det som utmärker vinnarna,” säger Michael Hunter-Smith, Marketing Director of World Luxury Awards.

 Vi är fantastisk glada över denna utmärkelse. Det är stor konkurrens i branschen och det är särskilt roligt att få en internationell utmärkelse, säger Therese Edberg som är marknadskoordinator på Hooks Herrgård.
Det är inte många lyxiga anläggningar i Sverige som erbjuder två golfbanor, en konferensanläggning och spa för upp till 250 personer boende gäster. Jag tror att vi vinner på vårt breda utbud och vår fantastiska personal, som alltid gör det lilla extra för våra gäster.

 

Taggar

Dela


1 reaktion på Hooks Herrgård – Sveriges mest luxiösa golfresort med spa 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *