Nyheter

Hotell Småland rustar upp

Nyheter Vid nyåret startade en omfattande renovering av hotellrummen i Klevshult. Snart är den klar.

Madelene Karlsson är platschef i Klevshult. Nya soffor och lampor ska strax pryda de nyrenoverade hotellrummen

Vi möter upp platschefen Madelene Karlsson på Hotell Småland. Mycket som händer just nu och allt ska klaffa mellan hantverkarfrågor, in- och utcheckningar, hotellfrukost, soffmontering, rumsstädning varvat med nya bokningar.

– Vi gör nu en stor renovering av de 30 rummen vi har här på hotellet. Nya soffor, lampor och badrummen renoveras ordentligt. Det är en stor satsning som företaget gör här i Klevshult. Vi har just nu 70% beläggning och gästerna är nöjda med vår satsning, även om det blir lite stökigt just nu under renoveringen. Vi satsar på att ha hotellreceptionen och incheckningen öppen från tidig morgon till sen kväll, vilket även det gör kunderna nöjdare, säger Madelene Karlsson och menar på att den personliga servicen står i fokus.

Renoveringen började efter nyår och ska vara klart under nästkommande vecka. I hotellfoajen, som för övrigt har fräschats upp, kommer ett biljardbord snart komma på plats och bastun på källarplanet är renoverad, gymmet är flyttat och ett ytterligare konferensrum planeras vara klart inom kort.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *