Nyheter

Hundratusen till ljuddämpande material

Nyheter Kommunstyrelsen säger ja till kultur- och fritidsnämndens önskade 100 000 kronor gällande ljuddämpande material i Fenix 2...

Sedan tidigare har det på Fenix 2 funnits vissa problem med överkörning mellan lokaler för kulturskolans verksamhet och skolans. Till delar kan detta organiseras bort genom verksamhetsplanering och schemaläggning. I den strategiska plan- och budgeten för 2023 framgår det att kultur- och fritidsnämnden får återkomma till kommunstyrelsen om det finns behov av överhörning i lokalerna och kostnaderna som kan tillkomma med anledning av det. Efter utredning av frågan kan konstateras att vissa åtgärder behövs, bland annat ljuddämpande material och totala kostnaden för detta är 100 000 kronor. Kultur- och fritidsnämnden äskade därför 100 000 kronor, till kommunstyrelsen, för åtgärderna. 

Thomas Axelsson (KD);
– Nu råkade kultur- och fritidsnämnden äska pengar då gick det bra. Men vi har lagt en motion om detta tidigare. 

Gert Jonsson (M);
– Som ett skott i natten, menar Gert och förklarar sig ”att man inte vet var det hamnar”.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Hundratusen till ljuddämpande material

Snart får det vara slut. Nu får vi snart ta till egna åtgärder mot kommunen och stoppa alla utbetalningar av våra skattekronor och avsätta alla i kommunkontoret.

Alla misslyckanden står på kö. Ska den här parodin och slöseriet med kommuninvånarnas skattepengar aldrig ta slut. Kan någon ansvarig träda fram här och förklara sig?

Detta sorgebarn…..
15 miljoner senare behövs det mer pengar.
Eller var det någon som inte tänkte hela vägen när man gjorde om och rätt?
De verkar finnas en sjö med skattepengar i denna kommun. Speciellt till projekt där man inte riktigt når ända fram i mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *