Nyheter

Idag är jag på prao!

Nyheter Idag har vi en praktikant på redaktionen i Skillingaryd. Här kommer en presentation om mig!

Jag på kontoret

Hej! Jag är en trettonårig tjej som heter Anni Ha och går i 7:an på Fågelforsskolan. Tillsammans med min familj bor jag i Skillingaryd, med en kort sträcka till skolan. Mitt favoritämne i skolan varierar, men just nu är det svenska som gäller.

Jag är en person som är bra på det mesta och är väldigt osäker på vilket gymnasieprogram jag ska välja. Men varför inte samhäll? Det är så mycket jag kan göra som politiker, som att bestämma över skolan. Tre lediga dagar från skolan är bättre än två och det är nog väldigt många unga som håller med mig om det.

Just nu är bara en månad kvar till sommarlovet! Pyssel är något som jag älskar att göra under sommaren, men jag pysslar gärna efter skolan, varje dag.

Idag har skolan ordnat prao till alla sjuor och det var självklart för mig att välja redaktionen för skillingaryd.nu! Jag hoppas på att få en inblick på livet som journalist, för att det verkar så intressant med att göra granskningar, intervjuer och artiklar. Det jag kommer få uppleva idag kommer säkert påverka mitt yrkesval när jag blir stor.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *