Nyheter

Igensatta stuprör på skola blev politikersak

Nyheter Ulf Abrahamsson (C) lyfte frågan på ett kommunstyrelsens arbetsutskott i maj månad att stuprören på lågstadiebyggnaden vid Hjortsjöskolan i Vaggeryd var igensatta. Nu, fyra månader senare, fanns ärendet hos tekniska nämnden 

Arkivbild på ej igensatta stuprör

– Medskicket från oss är att lyft luren istället. Då blir det snabbare hantering. Givetvis har vi hanterat den här frågan innan dagens sammanträde och det är bra att man är engagerad. Vi har en gammal rördragning på byggnaden och det har varit problem med rotinträgning i backen så vattnet från stuprören har inte kommit vidare. Vi har en ständig process med vår externa fastighetsbolag gällande detta, menar Jerry Karlsson (L) ordförande i tekniska nämnden. 

I protokollet finns det nu angivet att stuprören är rensade och det blev en fyra månader administrativ behandling, från kommunstyrelsens arbetsutskott till tekniska nämnden, istället för ett telefonsamtal. 

Taggar

Dela


4 reaktioner på Igensatta stuprör på skola blev politikersak

Bättre att mejla fram och tillbaka. Då kan man lätt skylla på annat. Helt sjukt att kommunen bedriver felanmälan på våra skolor på detta vis..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *