Nyheter

I morgon stänger Ted sin smörgåsbutik

Nyheter I 12 år har Ted Engdahl servat invånarna med goda mackor, dagens lunch, smörgåstårtor, frukostbuffé och övriga aktiviteter såsom provningar. I morgon stänger sommelier Ted sin butik på Storgatan.

Arkivfoto: Ted stänger sin smörgåsbutik imorgon

– Vi drar i handbromsen innan det är försent, förklarar Ted Engdahl när vi besöker hans butik på Storgatan i Skillingaryd.

Några spekulanter har visat intresse för smörgåsbutiken, men något köp är inte klart ännu.

– Nä, det är dags att hitta på någonting annat. Jag har funderat på det här länge och med coronapandemin har vi tappat 55-60 procent av vår försäljning. Jag söker andra jobb, men vad det blir i slutändan är i dag oklart, menar Ted.

Miljontals mackor har sålts i Teds regi under dessa 12 år och i morgon är frukostbuffén det sista Ted bjuder på…

– Känns skönt att släppa det här, det var dags nu. Sista året har vi fått jobba oerhört mycket, avrundar Ted.

Taggar

Dela


7 reaktioner på I morgon stänger Ted sin smörgåsbutik

Är det inte möjligt att överlåta verksamheten till någon som är intresserad av din verksamhet?
För det är ju en fin rörelse som på sikt kommer att dra igång igen med bra försäljning efter dessa svåra tider . Det vore synd om det blev tomma lokaler.

Alltid bara att kolla i dagens lunch här och åka till Teds och käka. Sedan handla lite drycker. Nu är det förbi. Vi kommer att sakna dig

Tack för din goda mat o trevliga sätt. Det blir svårslaget

PS Miljontals mackor är ju bara ett talesätt, ta det inte bokstavligt. Tänk mer på hur vi ska bära åt oss för att finna något likande förs detblir inte lätt

Tack för dina goda smörgåsar och mat. Jag har försökt att då och då slinka in och äta. Vår studiecirkel i SPF var där ett antal gånger och diskuterade litteratur, teater med mera. Att coronan skulle sätta stopp för din verksamhet antog du tidigt i höstas när du viskade det i mitt öra. Vi kommer att sakna din lilla fina butik. Ha en bra jul med din lilla, fina familj.

Tråkigt att höra Ted, dina smörgåsar var ett lyft när utbudet hos dom andra på den tiden var gammaldags och tråkigt. Lycka till i framtiden Ted.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *