Nyheter

Inbrott hos Kupan – stor förödelse

Nyheter Kupan i Skillingaryd har i natt haft inbrott och öppnar därför inte förrän i eftermiddag. Inget verkar vara stulet i lokalerna men däremot var förödelsen stor och de som varit där hade till och med svarat för avföring i butiken, sprejat med mera.

– De har troligtvis stannat kvar i lokalen i går kväll. Inga dörrar var sönder. De har vänt till så In i vassen hällt ut treakolja på golvet så vi höll på att slå runt, försökt tända eld på kläder som vi packat ner men det togs ej. Då satte de sig och gjorde sina behov i lådan i stället. De har letat efter pengar: Hittat lite gamla sedlar och mynt, berättar Gunilla Göransson i Röda Korset.
– Vi har sagt till i butikerna om någon kommer in och försöker handla med pengarna vi har. Fy vad vi fått jobba idag. Hela kontorets en salig röra och köket…

Taggar

Dela


3 reaktioner på Inbrott hos Kupan – stor förödelse

Nu är det nog! Ta nu och sätt åt de här kriminella svinen där det gör som mest ont! Kupan som gör så mycket välgörenhetsarbete, som har den trevligaste personalen och som inte har gjort annat än gott för Skillingaryd ska inte behöva stå ut med sånt här! Någon vet! Någon har sett eller hört eller vet om att deras ungdomar inte va hemma den kvällen. För det är naturligtvis samma ungdomar som varit på Fågelforsskolan och tänt på, som har krossat rutor i samhället, som skjuter bangers, som skrämmer bort andra från offentliga platser. Polisen, socialen, skolorna, fältsekreterare, berörda föräldrar: Ni VET vilka dessa är! Sluta skydda dom, ni VET! För vi är många som har anmält samma gäng flera gånger nu. Det är dags att lära dessa svin hur man beter sig!

Nu är väl ändå måttet rågat. Skall vi behöva ha sådana gangster i Skillingaryd. Det skulle varit stävjat för flera år sedan, men det har tystats ner. Nu har de väl DNA så det räcker.
Jag vädjar till polisen att verkligen ta krafttag så slipper vi ha ett flertal patruller här vid veckosluten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *